Susan Dolderman schreef:

Rijlessen bij michel is heel fijn hij is super lief en heeft veel geduld, hij maakt niet alleen ruimte voor fouten en vragen maar ook voor gelach en gezelligheid. De geduld die michel met me had heeft mij heel erg geholpen aangezien ik toch best wel kritisch op mezelf kan zijn. Verder gaat hij te werk op een hele rustige maar efficiënte marnier, dit maakte het rijlessen heel erg fijn. Ik heb binnen 8,5 maand mijn rijbewijs gehaald dankzij Michel, dus zeker aan te raden!!

Geplaatst op: maandag 10 juni 2024 om 10:48:55

Laïs Rabico schreef:

Michel is een hele relaxte rij-instructeur met veel geduld en vertrouwen. Door deze uitstraling was het ontzettend fijn om mijn autorijlessen bij hem te leren. Hij heeft me veel geleerd en gaf mij genoeg vertrouwen, ondanks dat ik in het begin nog veel onzeker was, wat ontzettend heeft geholpen. Ik raad Michel aan iedereen aan! Michel is ontzettend vriendelijk en geduldig wat de rijlessen leuk en fijn maakt! 

Geplaatst op: donderdag 6 juni 2024 om 14:56:25

Ashmita schreef:

Michel is een hele fijne instructeur. Als iets fout ging, bleef hij de hoop hebben. Zijn geduldige houding gaf mij ook hoop, want ik kon best streng op mezelf zijn als iets fout ging. Ook gaf hij duidelijk de punten aan voor de speciale verrichtingen, wat mij enorm geholpen heeft. Ik zou hem aan iedereen aanraden. 

Geplaatst op: donderdag 30 mei 2024 om 19:35:22

Biko Schmitz schreef:

Michel is een ontzettend geduldige en kalme instructeur. Weet perfect je leerpunten te vinden en daarop te verbeteren. Verder ook gewoon ontzettend gezellige kerel! Maar als je het fijner vindt om in stilte te leren komt hij je daar ook graag op tegemoet. Zeker aan te raden dus!

Geplaatst op: donderdag 30 mei 2024 om 13:32:53

Anna Koole schreef:

Michel is een erg fijne instructeur. Ik heb super veel geleerd, en ook liet hij merken dat foutjes maken helemaal niet erg is. Ook word alles rustig uitgelegd. Dat vond ik heel fijn. Dus hele positieve ervaring bij Michel!

Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2024 om 17:09:58

Gijs van de Vusse schreef:

Autorijden is niet mijn favoriete ding om te doen, maar Michel zorgde er altijd voor dat ik comfortabel en rustig achter het stuur zat. Ook bereid hij je erg goed voor op wat je in het verkeer kan verwachten. Door hem in 1x geslaagd, aanrader voor iedereen!

Geplaatst op: dinsdag 30 april 2024 om 19:43:13

Maxim schreef:

Michel is echt een topper! Hij heeft me super goed geholpen, waardoor ik mijn rijexamen in één keer heb gehaald. Hij was altijd relaxed en geduldig. Ik zou hem zeker aanbevelen aan iedereen die rijlessen zoekt!

Geplaatst op: zondag 3 maart 2024 om 18:07:11

Alex Stuijt schreef:

Michel is een hele fijne rij instructeur om te leren rijden en je op je gemak te voelen. Hij legt alles heel rustig uit, maar houdt de lessen ook luchtig met zijn humor. Ik vond alle lessen super leuk en gezellig en keek er altijd naar uit. 

Geplaatst op: zaterdag 17 februari 2024 om 21:17:25

Meike Muller schreef:

Michel is een ontzettend fijne rij instructeur. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en benadrukt dat je bij hem bent om te leren, en dat fouten niet het einde van de wereld zijn! De sfeer in de auto bij Michel is altijd comfortabel en hij heeft gevoel voor humor, dus er werd elke rijles wel gelachen! Door Michel ben ik voor mijn rijexamen in 1x geslaagd. Super bedankt, Michel!

Geplaatst op: maandag 12 februari 2024 om 16:47:29

Myrthe schreef:

Michel is een hele goede rij instructeur en legt alles op een rustige en duidelijke manier uit. Naast dat dat hij alles duidelijk uitlegt waren de lessen erg leuk en gezellig en stapte ik aan het eind van de les altijd met een goed gevoel uit de auto.

Geplaatst op: woensdag 31 januari 2024 om 13:32:48

Pagina 1 van 25