Maxim schreef:

Michel is echt een topper! Hij heeft me super goed geholpen, waardoor ik mijn rijexamen in één keer heb gehaald. Hij was altijd relaxed en geduldig. Ik zou hem zeker aanbevelen aan iedereen die rijlessen zoekt!

Geplaatst op: zondag 3 maart 2024 om 18:07:11

Alex Stuijt schreef:

Michel is een hele fijne rij instructeur om te leren rijden en je op je gemak te voelen. Hij legt alles heel rustig uit, maar houdt de lessen ook luchtig met zijn humor. Ik vond alle lessen super leuk en gezellig en keek er altijd naar uit. 

Geplaatst op: zaterdag 17 februari 2024 om 21:17:25

Meike Muller schreef:

Michel is een ontzettend fijne rij instructeur. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en benadrukt dat je bij hem bent om te leren, en dat fouten niet het einde van de wereld zijn! De sfeer in de auto bij Michel is altijd comfortabel en hij heeft gevoel voor humor, dus er werd elke rijles wel gelachen! Door Michel ben ik voor mijn rijexamen in 1x geslaagd. Super bedankt, Michel!

Geplaatst op: maandag 12 februari 2024 om 16:47:29

Myrthe schreef:

Michel is een hele goede rij instructeur en legt alles op een rustige en duidelijke manier uit. Naast dat dat hij alles duidelijk uitlegt waren de lessen erg leuk en gezellig en stapte ik aan het eind van de les altijd met een goed gevoel uit de auto.

Geplaatst op: woensdag 31 januari 2024 om 13:32:48

Daan van Ree schreef:

Michel is een goede rij-instructeur! Hij had gevoel voor humor en was altijd rustig tijdens de lessen. Zijn humor maakte de lessen leuk en ontspannen, terwijl zijn rustige benadering ervoor zorgde dat ik me op mijn gemak voelde achter het stuur. Dankzij zijn humor en geduld begreep ik bepaalde handelingen beter. Ik zou hem zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede rij-instructeur!

Geplaatst op: dinsdag 30 januari 2024 om 06:30:48

Lusine schreef:

Michel is een geweldige rij-instructeur. Lessen waren altijd leuk en leerzaam. Michel kan je op de momenten dat je iets lastig ervaren hebt weer de vertrouwen en zekerheid geven dat je het kan(hij blijft altijd in je geloven :D). 

Michel kan op een professionele en kalme manier instructies/tips geven die je nodig hebt om je rijvaardigheid te verbeteren/ontwikkelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mij elke les op mijn gemak voelde. 

 

Geplaatst op: woensdag 24 januari 2024 om 13:19:48

Noa Koopen schreef:

Michel is zeker een goede rij instructeur, hij gaf altijd de beste tips en zorgde er voor dat ik comfortabel achter het stuur zat. De rijlessen waren altijd leerzaam en harstikke gezellig, de sfeer is altijd heel relaxed en je leert op je eigen tempo. Ik heb heel veel geleerd tijdens mijn rijlessen met Michel en keek er altijd naar uit!

Geplaatst op: donderdag 30 november 2023 om 09:23:14

Roderick schreef:

Michel is de beste rij instructeur die er is! Hij legt alles goed uit op een rustige manier en de lesssen zijn altijd heel leuk geweest!

Geplaatst op: maandag 20 november 2023 om 17:30:18

Anouk schreef:

De rijlessen van Michel hebben me niet alleen leren rijden, maar tegelijkertijd ook met zelfvertrouwen en zekerheid leren rijden. Hij paste zich aan, aan wat ik durfde en waar ik klaar voor was. Met als resultaat: een perfecte mix van uitdaging en comfort. Daarnaast is het ook nooit saai en waren die uurtjes toch wel eens de highlight van een dag. 

Geplaatst op: donderdag 2 november 2023 om 20:05:12

Romy schreef:

Tijdens mijn rijlessen bij Michel heb ik een super fijne en goede sfeer ervaren, hij heeft vertrouwen in jou vanaf het eerste moment en blijft altijd super rustig. Daarnaast is hij ook heel duidelijk in zijn uitleg en naast dat alles is kan het op de momenten ook gezellig zijn. Na mijn eerste proefles had ik een goed gevoel om Michel als instructeur naast mij te hebben! Ik raad daarom Michel ook zeker aan als rijschool! 

Lieve Michel, super bedankt voor alle leerzame en leuke lessen!

Geplaatst op: vrijdag 27 oktober 2023 om 07:22:28

Pagina 1 van 25