Schoonenburgsingel 55
2135 GG Hoofddorp
Tel: 06-45416655

Voeg een bericht toe
 


Ruby Spee: Rijles

Ik kreeg voor mijn 18e verjaardag een proefles van mijn ouders. Wij zitten rustig in de woonkamer, opeens stopt er een les auto voor de deur. Mijn ouders keken me glimlachend aan en zeiden "Voor je verjaardag!!". Ik was nog nooit zo erg in paniek, ik wilde echt niet. Uiteindelijk ben ik wel gegaan en vond ik achteraf het sturen echt leuk (hahaha) en Michel stelde me echt op mijn gemak. Na lange wachttijd van een jaar, eindelijk begonnen met lessen en begon het steeds leuker te vinden het rijden. Ik keek er soms echt naar uit om weer te rijden. Uiteindelijk theorie in 1x gehaald, tussentijdse toets gehaald en in 1x praktijk examen. Duurde even (iets meer dan een jaar), maar het is toch allemaal gelukt!! Michel bedankt voor de fijne en leuke lessen!!


maandag 31 oktober 2022
Shaia: Bedankt

Toen ik begon met lessen was ik zenuwachtig, maar dat ging snel voorbij door de goede uitleg en vertrouwen van Michel. Lessen zijn altijd met een goede sfeer, altijd leerzaam en gezellig. Nogmaals bedankt voor alles!! Als het moest zou ik zonder twijfel nogmaals bij Michel gaan lessen! Bedankt!


dinsdag 25 oktober 2022
Juna Hofland: Bedankt!

De autorijlessen bij Autorijschool Michel waren altijd soepel en relaxed. Hij legt geduldig uit hoe je bepaalde dingen tijdens het rijden kan verbeteren. Dit alles om veilig te rijden en je rijbewijs te halen. De rijlessen zijn informatief en leerzaam. Na de afloop van elke rijles werd er altijd gereflecteerd en wist ik goed waar ik op moest focussen om zo foutloos en nog veiliger te rijden. De tussentijdse toets en het praktijkexamen heb ik allebei in 1x gehaald! Alles dankzij de leerzame comfortabele lessen! Bedankt voor alles Michel!


woensdag 19 oktober 2022
Pelle Frank: Rijen met Michel

Ik begon in het najaar van 2021 bij Michel, ik heb het rijden met hem nooit onprettig gevonden en hij stelde me altijd op gemak! Ik had me geen betere instructeur kunnen voorstellen nu ik erop terug kijk en raad hem ten zeerste aan. Heb enorm veel geleerd van Michel en ben ontzettend blij dat ik voor hem ben gegaan!


dinsdag 18 oktober 2022
Mats Nijmeijer: Rijden met Michel

Mijn broer had alleen maar positieve dingen te zeggen over Michel na met hem af te hebben gereden. Toen ik aan de beurt was hoefde ik niet meer te kiezen, en ik ben nooit teleurgesteld geweest. Michel zorgt voor een toegankelijke en comfortabele rijsfeer. Er wordt vóór de lessen haarfijn uitgelegd wat je te wachten/te doen staat, en na lessen krijg je nog een korte briefing over wat goed/fout ging en waar je staat. Een erg fijne manier om je eigen progressie te zien. Michel is een echte aanrader!


zaterdag 20 augustus 2022
 
Powered by Phoca Guestbook