Schoonenburgsingel 55
2135 GG Hoofddorp
Tel: 06-45416655

Voeg een bericht toe
 


Rik van den Bos: Bedankt!

Ik heb altijd zeer goede ervaringen gehad bij Michel in de auto. Ik wil Michel ook ontzettend bedanken voor alle leuke en leerzame lessen. Nu heb ik ook mijn rijbewijs binnen. Nogmaals super bedankt voor alles en het geduld ! 


dinsdag 16 augustus 2022
Jordi Prins: Rijden met Michel

 Mijn zus begon met rijden bij Michel en was zeer tevreden met hoe aardig hij was en hoe alles zo goed verliep. Ik had mijzelf uiteraard direct ingeschreven bij Michel nadat ik dit hoorde. En na al een paar weken had ik mijn eerste proefles. Ik kon er niets van en ondanks dit kon Michel mij alles soepel en relaxed uitleggen wat ik kon verbeteren. Ik heb de rijlessen als leuk en leerzaam ervaren. In de eerste paar weken wilde ik graag weer in de auto stappen. Ik zal Michel altijd aan iedereen blijven aanraden en dit heb ik zelf al snel gedaan bij mijn vrienden.

Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen Michel?


vrijdag 08 juli 2022
Bram: Rijschool Michel

Ik was net 17 toen ik begon met autolessen bij Michel, een spontane, gezellige en bovenal vakdeskundige man. Altijd ik staat voor een praatje en wist op iedere vraag een antwoord. Ik voelde me altijd comfortabel naast hem. De rijlessen waren informatief en ik kreeg altijd aan het einde van een rijles een beeld waar ik stond, wat ik zelf erg fijn vind. Uiteindelijk heb ik eerst de tussentijdse toets in 1x afgerond en daarna in 1x mijn praktijk gehaald. Bedankt Michel voor alles!


donderdag 30 juni 2022
Nienke : Rijles

Vrienden van mij hadden rijles gehad van Michel en waren erg tevreden. Toen ik dat hoorde wist ik niet hoe snel ik mij moest inschrijven. Niet heel veel later had ik een gratis proefles gevolgd. En voor ik het wist was ik elke week aan het lessen. 

Ik heb de rijlessen als leuk en leerzaam ervaren. Ik keek eigenlijk elke week weer uit naar dat uurtje in de auto. Michel was altijd erg relaxed en had een hoop geduld. Ik heb altijd het gevoel gehad dat hij plezier heeft in zijn werk en ook dat motiveerde mij weer. 

Ik zal Michel altijd aan iedereen blijven aanraden. Michel, nogmaals bedankt voor alle lessen! 


vrijdag 24 juni 2022
Jaimie: Rijles

Ik heb fijne lessen gehad bij Michel! Ik heb op een prettige manier leren autorijden, door stap voor stap gestructureerd door het proces te gaan. Michel is rustig, aanmoedigend en gezellig wat mij een fijn gevoel gaf achter het stuur. Ook ging de communicatie erg gemakkelijk. Hierdoor heb ik geen moment getwijfeld over mij keuze voor deze rijschool.

Nogmaals bedankt Michel!


vrijdag 17 juni 2022
 
Powered by Phoca Guestbook