Noa Koopen schreef:

Michel is zeker een goede rij instructeur, hij gaf altijd de beste tips en zorgde er voor dat ik comfortabel achter het stuur zat. De rijlessen waren altijd leerzaam en harstikke gezellig, de sfeer is altijd heel relaxed en je leert op je eigen tempo. Ik heb heel veel geleerd tijdens mijn rijlessen met Michel en keek er altijd naar uit!

Geplaatst op: donderdag 30 november 2023 om 09:23:14

Roderick schreef:

Michel is de beste rij instructeur die er is! Hij legt alles goed uit op een rustige manier en de lesssen zijn altijd heel leuk geweest!

Geplaatst op: maandag 20 november 2023 om 17:30:18

Anouk schreef:

De rijlessen van Michel hebben me niet alleen leren rijden, maar tegelijkertijd ook met zelfvertrouwen en zekerheid leren rijden. Hij paste zich aan, aan wat ik durfde en waar ik klaar voor was. Met als resultaat: een perfecte mix van uitdaging en comfort. Daarnaast is het ook nooit saai en waren die uurtjes toch wel eens de highlight van een dag. 

Geplaatst op: donderdag 2 november 2023 om 20:05:12

Romy schreef:

Tijdens mijn rijlessen bij Michel heb ik een super fijne en goede sfeer ervaren, hij heeft vertrouwen in jou vanaf het eerste moment en blijft altijd super rustig. Daarnaast is hij ook heel duidelijk in zijn uitleg en naast dat alles is kan het op de momenten ook gezellig zijn. Na mijn eerste proefles had ik een goed gevoel om Michel als instructeur naast mij te hebben! Ik raad daarom Michel ook zeker aan als rijschool! 

Lieve Michel, super bedankt voor alle leerzame en leuke lessen!

Geplaatst op: vrijdag 27 oktober 2023 om 07:22:28

Gina schreef:

Toen ik 30 werd vond ik dat het wel eens tijd werd om mijn rijbewijs te gaan halen. Gelukkig kwam ik via via bij Michel terecht en ben ik door Michel twee weken geleden in 1x geslaagd. Afgelopen week, met rijbewijs op zak, al veel zelf kunnen rijden en ik voel me helemaal op mijn gemak in de auto. Michel heeft er voor gezorgd dat ik vol vertrouwen de weg op kan. Hij stelde me altijd op mijn gemak tijdens de lessen en legde alles op een fijne manier uit. Via Michel heb ik ook een les bij een andere instructeur kunnen volgen waar ik een soort proef examen deed. Super fijn om te doen, aanrader!

Michel, heel erg bedankt voor de fijne lessen! Het was helemaal top!

Geplaatst op: dinsdag 17 oktober 2023 om 07:31:17

Tijn schreef:

Michel heeft mij altijd goed geholpen tijdens de rijlessen. Hij was altijd geduldig en gezellig in de auto. Michel was altijd duidelijk en professioneel, en daardoor ben ik uiteindelijk geslaagd! Ik raad Michel zeker aan voor iedereen die wilt beginnen met rijlessen. Dankjewel Michel!

Geplaatst op: maandag 16 oktober 2023 om 16:14:02

Tristan schreef:

Dankzij Rijschool Michel heb ik met vertrouwen mijn autorijexamen gehaald. Zijn geduld en toewijding maakten het oefenen voor mijn rijexamen plezierig. Michel's professionele begeleiding en duidelijke instructies vond ik heel fijn. Ik raad Rijschool Michel van harte aan voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen. Hij geeft heel goed persoonlijk les en heeft echt het verschil gemaakt voor mij.

Geplaatst op: vrijdag 13 oktober 2023 om 11:00:18

Gioya schreef:

Ik ben in 1x geslaagd door de lessen van Michel. Er is een hele fijne sfeer tijdens de lessen, ik durf fouten te maken en te leren bij hem. Het is ook een veilige omgeving daardoor. Ik heb zelf een heel druk rooster met school, maar Michel heeft altijd geregeld dat ik elke week nog kon rijden. Altijd op tijd waardoor ik een hele les kan rijden. Geeft goede uitleg op een rustig manier. 

Bij deze heel erg bedankt voor alle fijne lessen, ik was der niet gekomen zonder Michel. Zeker een aanrader ❤️

Geplaatst op: vrijdag 13 oktober 2023 om 10:29:53

Kasper.Brouwer schreef:

Mijn lessen mij Michel waren altijd heel leuk. hij gaf goed aan wat ik moest en ook op een rustige manier en daarom ben ik geslaagd ik raad zeker aan om rijlessen te nemen bij Michel.

 

Geplaatst op: dinsdag 10 oktober 2023 om 07:57:31

Merel schreef:

Michel is een hele fijne rij-instructeur! Ik was altijd best onzeker en bang tijdens het rijden Michel bleef altijd rustig en heeft echt engelengeduld.

Ik zou iedereen rijschool Michel aanraden. Michel is echt een topper en zijn lessen zijn altijd super gezellig. Het Inplannen van lessen gaat ook heel makkelijk en als je onverwachts niet meer kan is dat geen probleem en weet Michel altijd wel weer een nieuw plekje te vinden. Ik ga de gezelligheid zeker missen!

Geplaatst op: zaterdag 30 september 2023 om 11:22:16

Pagina 1 van 24