Merel schreef:

Michel is een hele fijne rij-instructeur! Ik was altijd best onzeker en bang tijdens het rijden Michel bleef altijd rustig en heeft echt engelengeduld.

Ik zou iedereen rijschool Michel aanraden. Michel is echt een topper en zijn lessen zijn altijd super gezellig. Het Inplannen van lessen gaat ook heel makkelijk en als je onverwachts niet meer kan is dat geen probleem en weet Michel altijd wel weer een nieuw plekje te vinden. Ik ga de gezelligheid zeker missen!

Geplaatst op: zaterdag 30 september 2023 om 11:22:16

Alysha schreef:

Ik heb mijn rijlessen altijd positief ervaren. Ik weet van mijzelf dat ik een enorme stresskip ben maar Michel blijft heel rustig en legt alles heel fijn uit dat heeft mijzelf een stuk rustiger gehouden. 

 

Ook is Michel erg flexibel qua lessen en probeert hij altijd een gaatje te vinden zodat je gewoon kan lessen! Na de lessen even bespreken wat er beter kon en zo ga je elke week in stappen vooruitik ben enorm over autorijschool Michel te spreken en zal iedereen deze rijschool echt aanbevelen!!

Dankjewel :)

Geplaatst op: maandag 25 september 2023 om 15:59:33

Mèlanie namens Demi Verhaaff schreef:

Nadat Mikki geslaagd was voor haar rijexamen mocht Demi later ook gaan rijden. Beginnen met 16,5 jaar en ruim een jaar later in 1 keer geslaagd voor haar rijbewijs. Michel is gewoon een fijne vent, legt alles rustig uit en je voelt je bij hem op je gemak. Zijn hem enorm dankbaar voor alle goede lessen en zorgen voor de meiden.

Echt een aanrader als auto rij-instructeur, een topper!! Als een examinator tegen Demi zegt: ik weet eigenlijk niets te zeggen, alleen dat je erg volwassen rijdt voor een nog niet 18-jarige. Betekent dat je een goede rij opleiding heb gehad"! Dus dat .....

Geplaatst op: woensdag 20 september 2023 om 19:46:53

Oscar schreef:

Mijn ervaring bij Michel is geweldig! 

Voelde mij altijd op me gemak tijdens het lessen. De manier waarop Michel les geeft is heel goed, fouten maken mag absoluut en hij zal nooit boos op je worden. Als ik eens wat fout deed schrok ik en zei ik ‘sorry’ waar Michel rustig op reageerde met ‘Je hoeft geen sorry te zeggen je bent een leerling’. Michel was altijd vrolijk tijdens de les waardoor ik mij ook meer op mijn gemak voelde en hierdoor kon ik zeker beter leren autorijden.

Daarnaast ging het inplannen van mijn lessen super gemakkelijk en moest ik mijn les verzetten was dit zo gedaan via de app. 

 

Ik ben in 1x geslaagd voor mij theorie en heb hiervoor de cursus gebruikt die Michel mij aanbood. Ook praktijk ik 1x geslaagd. Heel erg bedankt, ik raad je voor iedereen die nog geen rijschool gevonden heeft absoluut aan!!!

Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2023 om 17:33:36

Nikki schreef:

Mijn ervaring bij michel is heel fijn!

Ik ken michel al vanaf kleins af aan dus ik wist wie naast mij zat dus hij had heel snel mijn vertrouwen! Het was ook daarom heel vertrouwd en fijn naast hem en natuurlijk ook gezellig!

En door Michel ben ik in 1x geslaagd!

Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2023 om 10:37:07

Abbi schreef:

Wat heb ik het fijn gehad bij jou! ondanks al mijn zenuwen ben ik toch in 1x geslaagd. :)

bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen, ik hoop je snel nog een keertje te zien! 

liefs abbi! 

Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2023 om 10:39:00

Gerben Dijkhoff schreef:

Dankzij de goede maar ook zeker gezellige lessen in 1x mijn praktijkexamen behaald. Altijd makkelijk de rijlessen in te plannen en vervolgens een uurtje te rijden met een fijne sfeer in de auto. Na de les altijd evalueren met het oog op de volgende les en wat dan je aandachtspunten zijn. 

 

Bedankt Michel! 

Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2023 om 10:38:23

Amber Mees schreef:

Het lessen voor mijn autorijbewijs was een feestje!

Michel geeft goede en duidelijke instructies en heeft veel geduld waardoor de uitleg rustig gegeven wordt. Dat gaf me vertrouwen en daardoor voelde ik me op mijn gemak achter het stuur. Wat ook niet onbelangrijk is, iedere les was het heel 

Geplaatst op: donderdag 20 juli 2023 om 09:40:16

Leonie Hendriks schreef:

Michel is echt een geweldige man en leraar. Ik ben 100% door hem in een keer geslaagd en achteraf zijn we nog heel gezellig naar de mc geweest. Ik zou hem aan iedereen aanraden, want door hem heb ik op de beste en leukste  manier leren rijden. 

Geplaatst op: donderdag 20 juli 2023 om 09:39:20

Lisa Beer schreef:

Tijdens de lessen voelde ik me altijd op mijn gemak en de instructeur was altijd geduldig. De rijschool bood flexibele lesuren aan die goed pasten bij mijn agenda. Wat mij betreft was de opbouw van de moeilijkheidsgraad van de lessen goed afgestemd. De instructeur was zeer bedreven in het inschatten van mijn capaciteit en pasten de lessen dienovereenkomstig aan.Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om bij deze rijschool te rijden en zou het zeker aanbevelen aan anderen!

Geplaatst op: donderdag 20 juli 2023 om 09:38:49

Pagina 1 van 23